AFSTUDEERDER GEZOCHT:

Creatieveling met commerciële skills

Lijkt het jou leuk om onderzoek te doen naar de commerciële haalbaarheid van de nieuwste trend op het gebied van textiel, circulaire wandbekleding en creatief inrichten? En ben jij het commerciële talent dat deze wanddecoratie naar een hoger niveau wil tillen? Ja?

                                 Dan is DENIMTEX echt wat voor jou!

Wie ben jij?

-        Commercieelvaardig (b.v. opleiding Textielkunde, Commerciële economie)

-        Affiniteit met textiel en circulaire economie

-        Ambitie om de commercie en marketing van Denimtex in kaart te brengen

Wie zijn wij?

Denimtex is een "vers van de pers" product dat is gebaseerd op het hergebruiken van gebruikte textiel. Het oude textiel wordt toegepast als een zachte, duurzame én artistieke afwerking voor aan de muur. Recent is hier technisch onderzoek naar gedaan. Nu is het essentieel dat ook onderzoek gedaan wordt naar de commerciële zijde!

Ons aanbod

Wij bieden je de mogelijkheid om in samenspraak de kaders van een marktonderzoek voor Denimtex vast te stellen. Hierbij geven wij ruimte aan jou wensen en  en kijken we samen hoe we je competenties in kunnen zetten om tot het beste resultaat voor ons beiden te komen. Enkele onderdelen hierbij kunnen bijvoorbeeld zijn doelgroeponderzoek, verkoopmogelijkheden en -kanalen, onderzoek naar de impact van circulaire economie voor een eindgebruiker en een communicatieplan voor de uitrol van het product.  Naast een ruime mate van vrijheid om zaken zelf aan te pakken is er vanuit het bedrijf ook een intensieve begeleiding beschikbaar.

Bij jij dé creatieveling die commercieel is ingesteld en het leuk vindt om samen met ons DENIMTEX op de kaart te zetten?

Neem dan nu contact met ons op via info@denimtex.nl

Denimtex, de nieuwste wanddecoratie vervaardigd uit spijkerstof

Jeans on the wall l Denimtex ® 2021