Bedrijfskleding als textielpleister op de wand

Bedrijfskleding als textielpleister op de wand

Denimtex biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw eigen bedrijfskleding te verwerken tot een unieke wandbekleding. Wij zorgen ervoor dat uw oude bedrijfskleding, eventueel vertrouwelijk, wordt verwerkt tot vezels die wij kunnen gebruiken. Dit brengt een prachtig verhaal met zich mee, waarbij u uw eigen circulaire economie creeërt. Denimtex Customized is voor bedrijfsafvalstromen mogelijk voor projecten vanaf 1000 kilogram textiel. Voor kleinere oplagen is dit niet mogelijk.

Vanuit het duurzame aspect wil Denimtex bedrijven graag stimuleren om afvaltextiel in te zamelen onder zijn of haar personeel. Een voorbeeld hiervan is om ieder personeelslid oude spijkerbroeken mee te laten brengen. Wij verwerken alle textiel naar uw eigen wensen: grof of fijn, zonder én met labels en knopen.

Bij hergebruik van textiel denkt u wellicht eerst aan kleding. Ook afgeschreven bedrijfstextiel zoals bed- en badtextiel, maar ook matrassen zijn prima geschikt om te recyclen tot kleine vezels die we gebruiken om Denimtex te maken. Op deze wijze maakt u uw textiele afvalstroom circulair en maakt u uw bedrijfsomgeving duurzaam!

(Circulair paviljoen ABN AMRO met eigen bedrijfskleding)

Jeans on the wall l Denimtex ® 2021