Bedrijfskleding als textielpleister op de wand

Spijkerbroek of bedrijfskleding als behang

Denimtex biedt u de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw eigen bedrijfskleding te verwerken tot een unieke wandbekleding. Wij zorgen dat uw oude bedrijfskleding, eventueel vertrouwelijk, wordt verwerkt tot vezels die wij kunnen gebruiken om uw unieke wandbekleding te maken. Geef textiel een tweede leven en maak uw eigen exclusieve wand.

Met het hele bedrijf gebruikte jeans inzamelen: Jeans on 'your own' wall

Hoe leuk is het niet om van elk personeelslid een een oude spijkerbroek in te zamelen en Denimtex hiermee wand te laten bekleden! Wij verwerken alle textiel naar uw eigen wensen: grof of fijn, zonder én met labels en knopen. Wij gaan graag met u in gesprek voor de mogelijkheden hoe we deze voor u in een unieke wandbekleding tot uiting kunnen laten komen.

Lakens, handdoeken en matrassen recycleren

Bij hergebruik van textiel denkt u wellicht eerst aan kleding. Maar ook afgeschreven bedrijfstextiel zoals bed- en badtextiel, maar ook matrassen, zijn prima geschikt om te recycelen tot kleine vezels die we gebruiken om Denimtex te maken. Op deze wijze maakt u uw textiele afvalstroom circulaire en maakt u uw bedrijfsomgeving duurzaam!

Het maatwerk voor bedrijfsafvalstromen is mogelijk voor projecten vanaf (1000 kilo textiel). Voor kleinere projecten is het op dit moment (nog) niet mogelijk om maatwerk te leveren.

Download hier de folder voor maatwerk.

JEANS ON THE WALL - Denimtex ® 2016